INTRODUCCIÓ

La seva privadesa és important per a nosaltres, així que mitjançant aquest document us expliquem quines dades recopilem dels usuaris, com les utilitzem i per què, entre altres indicacions. Els majors de 14 anys es podran registrar com a usuaris sense el consentiment previ dels seus pares, tutors o representants legals. En cas de menors de 14 anys o identificats com a «incapaços legalment», sempre necessitarem el consentiment patern, o del tutor/a o representant legal.

Per a la vostra informació, mai sol·licitarem més informació de la que realment necessitarem per als serveis requerits; mai no la compartirem amb tercers, excepte per obligació legal o amb la seva autorització prèvia; i mai no utilitzarem les seves dades per a una altra finalitat no indicada prèviament.

Com a usuari, haurà de llegir atentament aquesta política de privadesa de manera regular, i sempre que introdueixi les seves dades personals, ja que aquest document pot patir modificacions ja que el prestador pot modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer a la web per complir amb la normativa o actualitzar la política, i sense que hi hagi l’obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, i és suficient la publicació al lloc web del prestador.

Responsable del tractament

Identitat: Joan Ruvireta. (també el prestador)
NIF: 33957763B
Adreça postal: El Rossell, Centelles, 08540, Barcelona – España
Correu electrònic: info@beanaromacafe.com

Joan Ruvireta, com a responsable del lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades i la resta de normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), us informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les dades introduïdes.

Mètode d’obtenció de les dades i dades que recaptem

Les dades que recollim i com les obtenim és la següent:

 1. Mitjançant el formulari de contacte: nom, email, telèfon
 2. Mitjançant el formulari de recollida de dades per a l’e-commerce: nom, adreça, email, telèfon, dades bancàries o informació sobre una targeta de crèdit o de dèbit.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

Finalitat del tractament

Les vostres dades personals només s’utilitzaran per a les següents finalitats, prestant el vostre consentiment per a cadascuna de les finalitats a l’apartat corresponent de la web:

 1. Formulari de contacte: per respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per a l’Usuari;
 2. Si contracta el servei / compra el producte a través de la nostra pàgina web www.beanaromacafe.com us demanarem que ens proporcioneu informació sobre vostè, inclosos el seu nom, dades de contacte i informació sobre una targeta de crèdit o de dèbit per crear la seva compte de client, cobrar i enviar larticle adquirit.
 3. Altres finalitats:
  o Realitzar les gestions comercials, administratives, fiscals, comptables que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent;
  o Conèixer la seva opinió i millorar els serveis prestats per la web
  o Realització d’anàlisi de perfils i d’usabilitat de la web, a través de les galetes (esmentades a la política de galetes);
  o Xarxes socials: a l’apartat corresponent s’especifica l’ús de les xarxes socials.

Ús de Fotografies: Les fotografies que estiguin penjades a la web són propietat de Beanaroma Cafè o descarregades de llibreries lliures.

D’acord amb la LSSICE, Joan Ruvireta no fa pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, a totes les comunicacions que rebrà del prestador, l’usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions.

No tractarem les vostres dades personals per a cap altra finalitat de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judici

Add to cart