Nosaltres

Som un petit torrador de cafè artesanal dedicat al torrat i mòlta de cafè d’especialitat ubicat a Centelles, Barcelona. Som la Clara i en Joan, i el nostre principal objectiu és fer-te arribar el millor cafè possible a casa teva.

Perfilem el cafè. I això què vol dir? Doncs en que fem un seguiment exhaustiu de diferents dades durant el torrat per tal de treballar les propietats existents en cada gra de cafè, amb la finalitat de ressaltar les qualitats desitjades en forma de fragància, aroma, sabor, cos, acidesa, dolçor, etc. i atenuar aquelles que ho puguin ser menys.

Som una etapa més de tota la cadena que existeix, des del fruit fins a la tassa. Aquestes a grans trets són: cultiu, processat, transport i emmagatzematge, torrat, mòlta i preparació.

La varietat genètica, el clima, el sòl, l’origen geogràfic, les pràctiques de cultiu i el processat juguen un rol molt important al moment de determinar com s’ha de torrar el gra. L’útlima etapa i no menys important, la preparació, depèn de tu. Nosaltres et podem ajudar a com preparar un millor cafè a casa teva

Torrem i molem

 

Tria el teu cafè per tipus de cafetera

Add to cart